Tot en met 27 april zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Flora & Ulysses (2021)

De tienjarige Flora is houdt enorm van stripboeken. Ze woont samen met haar moeder Phyllis en haar vader George. Op een dag redt Flora een eekhoorn die ze Ulysses noemt. Ulysses blijkt over speciale krachten te beschikken.

details

IMDb 6.410 95 minuten

kijk Flora & Ulysses online

Disney+
Flora & Ulysses poster van Flora & Ulysses cast & crew

IMDb Flora & Ulysses

IMDb 6.410

cast & crew Flora & Ulysses

regisseur

Lena Khan

acteurs

Matilda Lawler, Alyson Hannigan, Ben Schwartz, Benjamin Evan Ainsworth, Danny Pudi, Darien Martin, Anna Deavere Smith, Bobby Moynihan, John Kassir, Nancy Robertson, Janeane Garofalo, Kate Micucci, Christine Lee, Jesse Reid, Javier Lacroix, David Milchard, Kyle Strauts, Victoria Katongo, Emma Oliver, Arkie Kandola, Arran Henn, Henry Mah, Malaika Jackson, Shawn Robidoux, Kate DiCamillo, Carolyn Yonge, Simon Chin, Rhona Rees, Craig Haas, Alex Kliner, Tracy Chow, Nicholas Dohy en Emma Gould

details Flora & Ulysses

in première op

25-02-2021

jaar

2021

speelduur

95 minuten

Flora & Ulysses draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Flora & Ulysses.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Flora & Ulysses. Hier zie je waar en wanneer Flora & Ulysses in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Flora & Ulysses uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Flora & Ulysses wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Flora & Ulysses draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Flora & Ulysses wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Flora & Ulysses draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Flora & Ulysses staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Flora & Ulysses wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Flora & Ulysses!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Flora & Ulysses, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Flora & Ulysses kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Flora & Ulysses verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Flora & Ulysses. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Flora & Ulysses wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Flora & Ulysses en de regisseur van de film Flora & Ulysses worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.