Fisherman's Friends (2019)

Als muziekproducent Danny met zijn collega’s in Port Isaac is voor een vrijgezellenfeest, ziet hij de Fisherman’s Friends op de kade zingen en is onder de indruk van hun optreden. Danny is vastberaden een platencontract voor ze af te sluiten, maar deze vissers zijn behoorlijk eigenwijs. Door hun oprechte en onbevangen karakter leert Danny wat uiteindelijk echt belangrijk is in het leven.

details

2ATIMDb 7.010 112 minuten

recensies Fisherman's Friends

De Filmkrant De Volkskrant NRC

kijk Fisherman's Friends online

Pathe Thuis
Fisherman's Friends poster van Fisherman's Friends cast & crew

kijkwijzer Fisherman's Friends

2AT

IMDb Fisherman's Friends

IMDb 7.010

cast & crew Fisherman's Friends

regisseur

Chris Foggin

acteurs

Tuppence Middleton, Daniel Mays en James Purefoy

distributeur

Splendid Film

details Fisherman's Friends

in première op

10-10-2019

genres

komedie en drama

jaar

2019

speelduur

112 minuten

Fisherman's Friends draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Fisherman's Friends.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Fisherman's Friends. Hier zie je waar en wanneer Fisherman's Friends in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Fisherman's Friends uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Fisherman's Friends wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Fisherman's Friends draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Fisherman's Friends wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Fisherman's Friends draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Fisherman's Friends staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Fisherman's Friends wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Fisherman's Friends!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Fisherman's Friends, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Fisherman's Friends kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Fisherman's Friends verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Fisherman's Friends. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Fisherman's Friends wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Fisherman's Friends en de regisseur van de film Fisherman's Friends worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.