Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Fire will come (2019)

Amador, een zwijgzame man, keert na jaren terug naar zijn geboorteplaats in de bergen van Galicië. Hij heeft een gevangenisstraf voor ernstige brandstichting uitgezeten. Alleen zijn moeder is blij hem te zien, al was het maar omdat ze zijn hulp bij het hoeden van haar vee goed kan gebruiken. De rest van het dorp kijkt enigszins argwanend toe hoe deze vermeende pyromaan opnieuw in hun gemeenschap probeert te integreren.

details

IMDb 6.910 90 minuten

recensies Fire will come

De Filmkrant De Volkskrant NRC

kijk Fire will come online

Picl
Fire will come poster van Fire will come cast & crew

IMDb Fire will come

IMDb 6.910

cast & crew Fire will come

regisseur

Oliver Laxe

acteurs

Amador Arias, Benedicta Sanchez en Elena Mar Fernandez

details Fire will come

in première op

13-08-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

90 minuten

Fire will come draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Fire will come.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Fire will come. Hier zie je waar en wanneer Fire will come in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Fire will come uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Fire will come wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Fire will come draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Fire will come wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Fire will come draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Fire will come staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Fire will come wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Fire will come!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Fire will come, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Fire will come kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Fire will come verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Fire will come. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Fire will come wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Fire will come en de regisseur van de film Fire will come worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.