Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Finding Nemo (OV) (2003)

Schuchtere vadervis Marlin moet zijn zoontje Nemo redden uit een aquarium van een tandarts. Hij krijgt hulp van de vergeetachtige vis Dory.

details

2A 106 minuten
Finding Nemo (OV) poster van Finding Nemo (OV) cast & crew

kijkwijzer Finding Nemo (OV)

2A

cast & crew Finding Nemo (OV)

regisseurs

Andrew Stanton en Lee Unkrich

stemmen

Albert Brooks, Ellen DeGeneres en Alexander Gould

distributeur

The Walt Disney Company Benelux

details Finding Nemo (OV)

in première op

08-01-2013

genre

animatie

jaar

2003

taal

Originele versie

speelduur

106 minuten

Finding Nemo (OV) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Finding Nemo (OV).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Finding Nemo (OV). Hier zie je waar en wanneer Finding Nemo (OV) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Finding Nemo (OV) uit 2003 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Finding Nemo (OV) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Finding Nemo (OV) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Finding Nemo (OV) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Finding Nemo (OV) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Finding Nemo (OV) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Finding Nemo (OV) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Finding Nemo (OV)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Finding Nemo (OV), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Finding Nemo (OV) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Finding Nemo (OV) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Finding Nemo (OV). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Finding Nemo (OV) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Finding Nemo (OV) en de regisseur van de film Finding Nemo (OV) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.