Fin de siglo (2019)

De dertigjarige Argentijnse schrijver Ocho uit New York is op vakantie in Barcelona en hangt een beetje rond in de stad en op het strand. Tijdens het zwemmen ziet hij Javi, een Spaanse jongen die daar ook op vakantie is. Ze flirten wat, maar tot een ontmoeting komt het niet. Een dag later hangt Ocho uit zijn AirBnB appartement en ziet Javi lopen. Hij nodigt hem uit naar boven te komen en dan komen ze erachter dat ze elkaar al kennen, van een ontmoeting in Barcelona twintig jaar geleden.

details

4STIMDb 6.910 84 minuten

recensies Fin de siglo

De Filmkrant De Volkskrant Trouw

kijk Fin de siglo online

Picl
Fin de siglo poster van Fin de siglo cast & crew

kijkwijzer Fin de siglo

4ST

IMDb Fin de siglo

IMDb 6.910

cast & crew Fin de siglo

regisseur

Lucio Castro

acteurs

Mia Maestro, Juan Barberini en Ramon Pujol

distributeur

Arti Film

details Fin de siglo

in première op

02-07-2020

genres

drama en lhtb

jaar

2019

speelduur

84 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Fin de siglo.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Fin de siglo. Hier zie je waar en wanneer Fin de siglo in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Fin de siglo uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Fin de siglo wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Fin de siglo draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Fin de siglo wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Nijmegen, Groningen en Amersfoort

De film Fin de siglo draait in deze bioscopen: Cinecenter, De Lieve Vrouw, Filmhallen, Forum Groningen, Het Ketelhuis, KINO, LUX, Springhaver en Studio/K

De recensies van de film Fin de siglo staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Fin de siglo wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Fin de siglo!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Fin de siglo, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Fin de siglo kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Fin de siglo verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Fin de siglo. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Fin de siglo wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Fin de siglo en de regisseur van de film Fin de siglo worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.