Fergie, de Kleine Grijze Tractor en de Dansende Geit (2016)

Iedereen kijkt vol spanning uit naar de jaarmarkt waar je allerlei prijzen kunt winnen. Gavin en zijn vrienden binden de strijd aan met de sluwe buurvrouw Hilde, die hen voortdurend dwarszit

details

IMDb 5.710 78 minuten
Fergie, de Kleine Grijze Tractor en de Dansende Geit poster van Fergie, de Kleine Grijze Tractor en de Dansende Geit cast & crew

IMDb Fergie, de Kleine Grijze Tractor en de Dansende Geit

IMDb 5.710

cast & crew Fergie, de Kleine Grijze Tractor en de Dansende Geit

regisseur

Peder Hamdahl Næss

acteurs

Elias Søvold-Simonsen, Stein Winge, Jeppe Beck Laursen, Dagny Backer Johnsen, Hugh Gormley, Kari Ann Grønsund, Miriam Keegan, Samuel Sadovnik en Hege Schøyen

details Fergie, de Kleine Grijze Tractor en de Dansende Geit

jaar

2016

speelduur

78 minuten

Fergie, de Kleine Grijze Tractor en de Dansende Geit draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Fergie, de Kleine Grijze Tractor en de Dansende Geit.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Fergie, de Kleine Grijze Tractor en de Dansende Geit. Hier zie je waar en wanneer Fergie, de Kleine Grijze Tractor en de Dansende Geit in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Fergie, de Kleine Grijze Tractor en de Dansende Geit uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Fergie, de Kleine Grijze Tractor en de Dansende Geit wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Fergie, de Kleine Grijze Tractor en de Dansende Geit draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Fergie, de Kleine Grijze Tractor en de Dansende Geit wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Fergie, de Kleine Grijze Tractor en de Dansende Geit draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Fergie, de Kleine Grijze Tractor en de Dansende Geit staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Fergie, de Kleine Grijze Tractor en de Dansende Geit wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Fergie, de Kleine Grijze Tractor en de Dansende Geit!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Fergie, de Kleine Grijze Tractor en de Dansende Geit, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Fergie, de Kleine Grijze Tractor en de Dansende Geit kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Fergie, de Kleine Grijze Tractor en de Dansende Geit verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Fergie, de Kleine Grijze Tractor en de Dansende Geit. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Fergie, de Kleine Grijze Tractor en de Dansende Geit wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Fergie, de Kleine Grijze Tractor en de Dansende Geit en de regisseur van de film Fergie, de Kleine Grijze Tractor en de Dansende Geit worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.