Felicite (2017)

Félicité, een vrijgevochten, trotse vrouw, is zangeres in een bar in Kinshasa. Haar leven wordt volledig overhoop gehaald wanneer haar 14-jarige zoon het slachtoffer wordt van een motorongeval. Om hem te redden, gaat ze koortsachtig op zoek naar een oplossing.

details

6GTIMDb 6.510 123 minuten

recensies Felicite

De Filmkrant De Volkskrant
Felicite poster van Felicite cast & crew

kijkwijzer Felicite

6GT

IMDb Felicite

IMDb 6.510

cast & crew Felicite

regisseur

Alain Gomis

acteur

Véro Tshanda Beya Mputu

distributeur

Cinemien

details Felicite

in première op

07-09-2017

genre

drama

jaar

2017

speelduur

123 minuten

Felicite draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Felicite.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Felicite. Hier zie je waar en wanneer Felicite in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Felicite uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Felicite wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Felicite draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Felicite wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Felicite draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Felicite staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Felicite wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Felicite!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Felicite, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Felicite kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Felicite verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Felicite. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Felicite wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Felicite en de regisseur van de film Felicite worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.