Fatherhood (2020)

Matthew en Liz zijn heel blij als hun baby geboren wordt maar totaal onverwacht sterft Liz een dag later. Overvallen door rouw en verdriet voedt Matthew als kersverse vader zijn dochtertje op.

details

IMDb 109 minuten

kijk Fatherhood online

Netflix
Fatherhood poster van Fatherhood cast & crew

IMDb Fatherhood

IMDb

cast & crew Fatherhood

regisseur

Paul Weitz

acteurs

Kevin Hart, Anthony Carrigan en Alfre Woodard

distributeur

Sony Pictures Releasing (via Universal)

details Fatherhood

in première op

03-06-2021

genres

drama en komedie

jaar

2020

speelduur

109 minuten

Fatherhood draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Fatherhood.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Fatherhood. Hier zie je waar en wanneer Fatherhood in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Fatherhood uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Fatherhood wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Fatherhood draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Fatherhood wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Fatherhood draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Fatherhood staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Fatherhood wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Fatherhood!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Fatherhood, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Fatherhood kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Fatherhood verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Fatherhood. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Fatherhood wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Fatherhood en de regisseur van de film Fatherhood worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.