Fast & Furious: Hobbs & Shaw (2019)

Terwijl er nog altijd een gespannen sfeer heerst tussen beveiligingsagent Luke Hobbs en de losbandige Deckard Shaw, moeten ze toch samenwerken.

details

3GATIMDb 6.410 134 minuten

recensies Fast & Furious: Hobbs & Shaw

De Volkskrant

kijk Fast & Furious: Hobbs & Shaw online

Pathe Thuis
Fast & Furious: Hobbs & Shaw poster van Fast & Furious: Hobbs & Shaw cast & crew

kijkwijzer Fast & Furious: Hobbs & Shaw

3GAT

IMDb Fast & Furious: Hobbs & Shaw

IMDb 6.410

cast & crew Fast & Furious: Hobbs & Shaw

regisseur

David Leitch

acteurs

Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby en Helen Mirren

scenario

producenten

Dwayne Johnson, Jason Statham en Hiram Garcia

distributeur

Universal Pictures International

details Fast & Furious: Hobbs & Shaw

in première op

01-08-2019

genre

actie

jaar

2019

speelduur

134 minuten

Fast & Furious: Hobbs & Shaw draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Fast & Furious: Hobbs & Shaw.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Hier zie je waar en wanneer Fast & Furious: Hobbs & Shaw in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Fast & Furious: Hobbs & Shaw uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Fast & Furious: Hobbs & Shaw wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Fast & Furious: Hobbs & Shaw draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Fast & Furious: Hobbs & Shaw wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Fast & Furious: Hobbs & Shaw draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Fast & Furious: Hobbs & Shaw staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Fast & Furious: Hobbs & Shaw wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Fast & Furious: Hobbs & Shaw!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Fast & Furious: Hobbs & Shaw, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Fast & Furious: Hobbs & Shaw kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Fast & Furious: Hobbs & Shaw verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Fast & Furious: Hobbs & Shaw wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Fast & Furious: Hobbs & Shaw en de regisseur van de film Fast & Furious: Hobbs & Shaw worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.