Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Fantastic Funghi (2019)

Documentaire over de oneindige rij toepassingen, feitjes, vormen en kleuren van paddenstoelen.

details

IMDb 7.710 81 minuten
Fantastic Funghi poster van Fantastic Funghi cast & crew

IMDb Fantastic Funghi

IMDb 7.710

cast & crew Fantastic Funghi

regisseur

Louie Schwartzberg

acteurs

Brie Larson, Andrew Weil, Giuliana Furci, Paul Stamets, Art Goodtimes, Jay Harman, Peter McCoy, Bill Richards, John Stamets, Roland Griffiths, Bob Jesse, Judith Goedeke, Stephen Ross, Charles Grob, Lori Carris, Steve Sheppard, Dennis J. McKenna, Mary P. Cosimano, Suzanne Simard, Eugenia Bone, Michael Pollan, Michael Bossis, Gary Lincoff, Nicholas V. Cozzi, Tony D. Head, Patricia Stamets, Tradd Cotter, William Padilla-Brown, George W. Bush, Richard Nixon en Timothy Leary

details Fantastic Funghi

jaar

2019

speelduur

81 minuten

Fantastic Funghi draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Fantastic Funghi.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Fantastic Funghi. Hier zie je waar en wanneer Fantastic Funghi in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Fantastic Funghi uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Fantastic Funghi wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Fantastic Funghi draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Fantastic Funghi wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Fantastic Funghi draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Fantastic Funghi staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Fantastic Funghi wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Fantastic Funghi!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Fantastic Funghi, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Fantastic Funghi kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Fantastic Funghi verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Fantastic Funghi. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Fantastic Funghi wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Fantastic Funghi en de regisseur van de film Fantastic Funghi worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.