Fantasievriendjes (2024)

Fantasievriendjes in de bioscoop

Fantasievriendjes is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film Fantasievriendjes.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Fantasievriendjes. Hier zie je waar en wanneer Fantasievriendjes in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Fantasievriendjes uit 2024 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Fantasievriendjes wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Fantasievriendjes draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Fantasievriendjes wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Tilburg en Amsterdam

De film Fantasievriendjes draait in deze bioscopen: Pathé de Munt en Pathé Euroscoop Tilburg

De recensies van de film Fantasievriendjes staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Fantasievriendjes wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Fantasievriendjes!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Fantasievriendjes, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Fantasievriendjes kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Fantasievriendjes verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Fantasievriendjes. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Fantasievriendjes wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Fantasievriendjes en de regisseur van de film Fantasievriendjes worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.