Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Ernest & Celestine winterpret (2018)

Ernest is een grote beer en deelt zijn huis met Celestine, een vrolijk en vastberaden weesmuisje; de twee vrienden vervelen zich nooit. Zodra de eerste sneeuwvlokken vallen, bereiden ze zich voor op de winterslaap van Ernest. Ze moeten hun geadopteerde gans Bibi leren vliegen voor de grote trek. Ze gaan samen naar het muizenbal, om de eerste sneeuwvlokken te vieren. En natuurlijk moeten ze niet vergeten om koekjes te bakken voor Ernest, zodat hij met een volle buik aan zijn winterslaap kan beginnen.

details

1IMDb 7.810 48 minuten

recensies Ernest & Celestine winterpret

De Volkskrant
Ernest & Celestine winterpret poster van Ernest & Celestine winterpret cast & crew

kijkwijzer Ernest & Celestine winterpret

1

IMDb Ernest & Celestine winterpret

IMDb 7.810

cast & crew Ernest & Celestine winterpret

regisseurs

Julien Chheng en Jean-Christophe Roger

stemmen

Simon Zwiers en Noa Zwan

distributeur

Periscoop Film

details Ernest & Celestine winterpret

in première op

06-02-2019

genres

animatie en familiefilm

jaar

2018

speelduur

48 minuten

Ernest & Celestine winterpret draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Ernest & Celestine winterpret.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Ernest & Celestine winterpret. Hier zie je waar en wanneer Ernest & Celestine winterpret in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Ernest & Celestine winterpret uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Ernest & Celestine winterpret wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Ernest & Celestine winterpret draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Ernest & Celestine winterpret wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Ernest & Celestine winterpret draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Ernest & Celestine winterpret staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Ernest & Celestine winterpret wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Ernest & Celestine winterpret!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ernest & Celestine winterpret, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Ernest & Celestine winterpret kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Ernest & Celestine winterpret verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Ernest & Celestine winterpret. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Ernest & Celestine winterpret wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Ernest & Celestine winterpret en de regisseur van de film Ernest & Celestine winterpret worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.