Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Engel (2020)

De elfjarige Engel is een verlegen meisje dat moeilijk nee kan zeggen en graag thuis is. Thuis is vertrouwd, met haar knappe koppen van ouders, haar kat Saturnus en de gekke oom Tobias, die oppast als haar ouders naar een congres gaan. Op een dag gebeurt er iets vreemds: ze struikelt, bereidt zich voor op een harde val, maar zweeft ineens in een zeepbel. Als de zeepbel uit elkaar spat en Engel verdwaasd op de grond ligt, ziet ze naast zich een gouden klokje liggen.

details

1IMDb 6.610 95 minuten

recensies Engel

De Volkskrant Trouw NRC
Engel poster van Engel cast & crew

kijkwijzer Engel

1

IMDb Engel

IMDb 6.610

cast & crew Engel

regisseur

Dennis Bots

acteurs

Barry Atsma, Isa Hoes, Kees Hulst, Ali Ben Horsting, Pim Muda, Liz Vergeer, Mila van Groeningen, Indira Flipse, Keesje Rietvelt, Bente Wallenburg, Thalia Perera, Yenthe Bos, Wolf Kerpel, Zidane Baddou, Luca Orlando en Sophie Brahma

distributeur

Just Film Distribution

details Engel

in première op

05-08-2020

genre

kinderfilm

jaar

2020

speelduur

95 minuten

Engel draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Engel.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Engel. Hier zie je waar en wanneer Engel in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Engel uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Engel wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Engel draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Engel wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Engel draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Engel staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Engel wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Engel!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Engel, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Engel kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Engel verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Engel. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Engel wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Engel en de regisseur van de film Engel worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.