Engel (2018)

Tijdens een vakantie in Senegal wordt de wereldberoemde wielrenner Thierry halsoverkop verliefd op prostituee Fae. Hun liefde op het eerste gezicht wordt gevoed doordat ze iets in elkaar herkennen, beiden geven hun lichamen om fans of klanten te verrukken, en doordat ze in de ander een uitweg zien uit hun benarde situaties. Maar de volgende ochtend wordt Thierry dood gevonden, en Fae gearresteerd.

details

4AHTIMDb 5.710 106 minuten

recensies Engel

De Filmkrant De Volkskrant
Engel poster van Engel cast & crew

kijkwijzer Engel

4AHT

IMDb Engel

IMDb 5.710

cast & crew Engel

regisseur

Koen Mortier

acteurs

Vincent Rottiers, Fatou N'Diaye, Paul Bartel en Aïcha Cissé

scenario

producent

Eurydice Gysel

distributeur

Paradiso Entertainment Nederland

details Engel

in première op

08-08-2019

genre

drama

jaar

2018

speelduur

106 minuten

Engel draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Engel.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Engel. Hier zie je waar en wanneer Engel in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Engel uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Engel wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Engel draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Engel wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Engel draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Engel staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Engel wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Engel!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Engel, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Engel kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Engel verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Engel. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Engel wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Engel en de regisseur van de film Engel worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.