Enfant Terrible (2020)

Trailer van Enfant Terriblehttps://img.youtube.com/vi/psa9m_cBsU8/0.jpg2021-09-27T02:11:06+02:00Trailer van Enfant Terrible

Enfant Terrible volgt het leven en carrière van Rainer Werner Fassbinder. Seks, drugs, radicale ideeën en hoogoplopende ruzies. Er zijn weinig cineasten die de enfant terrible-stempel meer verdienen dan Fassbinder. De nadruk in de film ligt op zijn periode in de jaren '70 toen hij volledig geobsedeerd was door film en zijn ambitie om één van de beste regisseurs ooit te worden.

details Enfant Terrible

4STHIMDb 6.010532 134 minuten

recensies Enfant Terrible

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
Enfant Terrible poster van Enfant Terrible cast & crew

kijkwijzer Enfant Terrible

4STH

IMDb Enfant Terrible

IMDb 6.010532

cast & crew Enfant Terrible

regisseur

Oskar Roehler

acteurs

Oliver Masucci, Hary Prinz, Katja Riemann en Felix Hellmann

scenario

distributeur

Arti Film

details Enfant Terrible

in première op

09-09-2021

genres

drama en biografisch

jaar

2020

speelduur

134 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Enfant Terrible.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Enfant Terrible. Hier zie je waar en wanneer Enfant Terrible in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Enfant Terrible uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Enfant Terrible wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Enfant Terrible draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Enfant Terrible wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Groningen, Amsterdam en Deventer

De film Enfant Terrible draait in deze bioscopen: EYE, Filmhuis De Keizer en Forum Groningen

De recensies van de film Enfant Terrible staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Enfant Terrible wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Enfant Terrible!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Enfant Terrible, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Enfant Terrible kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Enfant Terrible verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Enfant Terrible. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Enfant Terrible wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Enfant Terrible en de regisseur van de film Enfant Terrible worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.