Endless (2020)

Chris en Riley hebben net eindexamen gedaan en zijn erg verliefd op elkaar. Chris sleutelt het liefst de hele dag aan zijn motorfiets, Riley is ambitieus en kan niet kiezen tussen een carrière als advocaat en een toekomst als kunstenaar. Chris vindt dat ze voor de kunst moet gaan. Wanneer Riley door de universiteit is toegelaten tot de rechtenstudie, durft ze dat niet aan Chris te vertellen. Tijdens een feestje komt Chris er toch achter. Op de terugweg in de auto krijgen ze er ruzie over en Riley verliest de macht over het stuur. Chris komt hierbij om het leven. Riley voelt zich vreselijk schuldig, terwijl Chris vast zit in een wereld tussen leven en dood.

details

4ATHIMDb 4.610 95 minuten

recensies Endless

Trouw NRC
Endless poster van Endless cast & crew

kijkwijzer Endless

4ATH

IMDb Endless

IMDb 4.610

cast & crew Endless

regisseur

Scott Speer

acteurs

Alexandra Shipp, Nicholas Hamilton, DeRon Horton en Famke Janssen

distributeur

Just Film Distribution

details Endless

in première op

24-09-2020

genres

drama en romantiek

jaar

2020

speelduur

95 minuten

Pathé Zwolle

Pathé Zwolle

vandaag vr ...
morgen za ...
zondag zo ...
maandag ma ...
dinsdag di ...
woensdag wo 11:00
donderdag do ...

Dit is de bioscoopagenda van de film Endless.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Endless. Hier zie je waar en wanneer Endless in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Endless uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Endless wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Endless draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Endless wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Rotterdam, Zaandam, Helmond, Roosendaal, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Leeuwarden en Zwolle

De film Endless draait in deze bioscopen: Cine-Service, Cinema Kiek in de Pot, City Roosendaal, Pathé de Kuip, Pathé Helmond, Pathé Zaandam, Pathé Zwolle en Tivoli en Cinema Leeuwarden

De recensies van de film Endless staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Endless wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Endless!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Endless, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Endless kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Endless verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Endless. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Endless wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Endless en de regisseur van de film Endless worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.