Emma (2020)

Emma is een jonge vrouw die er dol op is om mannen en vrouwen te koppelen. Zij heeft hier echter weinig succes mee.

details

1IMDb 6.710 125 minuten

recensies Emma

De Volkskrant Trouw NRC

kijk Emma online

Pathe Thuis
Emma poster van Emma cast & crew

kijkwijzer Emma

1

IMDb Emma

IMDb 6.710

cast & crew Emma

regisseur

Autumn de Wilde

acteurs

Anya Taylor-Joy, Johnny Flynn, Bill Nighy, Miranda Hart, Josh O'Connor, Mia Goth, Callum Turner en Rupert Graves

scenario

distributeur

Universal Pictures International

details Emma

in première op

27-02-2020

genres

drama en romantiek

jaar

2020

speelduur

125 minuten

Emma draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Emma.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Emma. Hier zie je waar en wanneer Emma in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Emma uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Emma wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Emma draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Emma wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Emma draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Emma staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Emma wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Emma!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Emma, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Emma kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Emma verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Emma. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Emma wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Emma en de regisseur van de film Emma worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.