Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Ema (2019)

Als adoptiekind Polo na meerdere akkefietjes wordt overgeplaatst naar een ander gastgezin, staat de relatie tussen koppel Gastón en Ema onder druk. Ook het moderne danscollectief waarvan ze een belangrijk onderdeel zijn, hij als choreograaf, zij als hoofddanseres, dreigt als gevolg hiervan uit elkaar te vallen. De platinablonde Ema laat het er niet bij zitten en smeedt een meesterplan om Polo terug te krijgen.

details

4ASTIMDb 6.810 102 minuten

kijk Ema online

Picl Pathe Thuis
Ema poster van Ema cast & crew

kijkwijzer Ema

4AST

IMDb Ema

IMDb 6.810

cast & crew Ema

regisseur

Pablo Pablo Larraín

acteurs

Gael García Bernal en Mariana Di Girolamo

distributeur

Cinéart Nederland

details Ema

in première op

18-06-2020

genres

drama en muziek

jaar

2019

speelduur

102 minuten

Ema draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Ema.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Ema. Hier zie je waar en wanneer Ema in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Ema uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Ema wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Ema draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Ema wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Ema draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Ema staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Ema wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Ema!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ema, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Ema kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Ema verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Ema. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Ema wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Ema en de regisseur van de film Ema worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.