Eiffel (2021)

verwacht op 2 september 2021

Na het succesvol afronden van de bouw aan het Vrijheidsbeeld ligt de wereld aan de voeten van ingenieur Gustave Eiffel. De Franse overheid vraagt hem om een spectaculair nieuw ontwerp te maken voor de Wereldtentoonstelling van 1889 in Parijs. Eiffel houdt zich echter liever bezig met een ander project. Alles verandert wanneer zijn pad kruist met de grote liefde uit zijn verleden. De lang verloren en verboden passie tussen de twee inspireert Eiffel om de wereldberoemde Eiffel toren te ontwerpen.

details

3ATIMDb 7.110 108 minuten
Eiffel poster van Eiffel cast & crew

kijkwijzer Eiffel

3AT

IMDb Eiffel

IMDb 7.110

cast & crew Eiffel

regisseur

Martin Bourboulon

acteurs

Emma Mackey, Romain Duris en Pierre Deladonchamps

distributeur

WW Entertainment

details Eiffel

in première op

02-09-2021

genres

historisch, drama en biografisch

jaar

2021

speelduur

108 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Eiffel.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Eiffel. Hier zie je waar en wanneer Eiffel in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Eiffel uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Eiffel wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Eiffel draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Eiffel wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Eiffel draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Eiffel staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Eiffel wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Eiffel!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Eiffel, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Eiffel kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Eiffel verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Eiffel. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Eiffel wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Eiffel en de regisseur van de film Eiffel worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.