Dunderklumpen (NL) (1974)

Dunderklumpen, een eenzaam tovermannetje, steelt in de midzomernacht de knuffels van de kleine Camilla. Zodra Dunderklumpen de knuffels aanraakt, worden deze levend. Ook Camilla's schatkistje neemt hij mee. Jens, het broertje van Camilla, heeft alles gezien. Hij gaat Dunderklumpen achterna, samen met zijn geitje Steroog en een tekening die, door de betovering van de midzomernacht, levend is geworden.

details

1IMDb 7.010 85 minuten
Dunderklumpen (NL) poster van Dunderklumpen (NL) cast & crew

kijkwijzer Dunderklumpen (NL)

1

IMDb Dunderklumpen (NL)

IMDb 7.010

cast & crew Dunderklumpen (NL)

regisseur

Per Åhlin

stemmen

Edwin Rutten, Trudy Libosan, Fred Benavente en Marijke Philips

distributeur

Twin Film

details Dunderklumpen (NL)

in première op

19-06-2013

genre

familiefilm

jaar

1974

taal

Nederlandse versie

speelduur

85 minuten

Dunderklumpen (NL) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Dunderklumpen (NL).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Dunderklumpen (NL). Hier zie je waar en wanneer Dunderklumpen (NL) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Dunderklumpen (NL) uit 1974 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Dunderklumpen (NL) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Dunderklumpen (NL) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Dunderklumpen (NL) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Dunderklumpen (NL) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Dunderklumpen (NL) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Dunderklumpen (NL) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Dunderklumpen (NL)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Dunderklumpen (NL), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Dunderklumpen (NL) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Dunderklumpen (NL) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Dunderklumpen (NL). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Dunderklumpen (NL) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Dunderklumpen (NL) en de regisseur van de film Dunderklumpen (NL) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.