Druk (2020)

Dit is de bioscoopagenda van de film Druk.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Druk. Hier zie je waar en wanneer Druk in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Druk uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Druk wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Druk draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Druk wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Groningen, Utrecht, Tilburg, Arnhem, Eindhoven, Drachten, Gouda, Hilversum en Rotterdam

De film Druk draait in deze bioscopen: Cinecitta, De Bios Drachten, EYE, Filmhallen, Filmhuis Gouda, Filmtheater Hilversum, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen, LantarenVenster, Natlab en Springhaver

De recensies van de film Druk staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Druk wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Druk!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Druk, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Druk kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Druk verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Druk. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Druk wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Druk en de regisseur van de film Druk worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.