Drive (2011)

Trailer van Drivehttps://img.youtube.com/vi/KBiOF3y1W0Y/0.jpg2021-08-29T02:11:36+02:00Trailer van Drive

Driver is een stuntcoureur in Hollywood, die bijverdient als bestuurder van vluchtauto’s in het criminele circuit. Hij wordt verliefd op zijn mooie buurvrouw Irene, een jonge moeder die wordt meegesleept in de onderwereld praktijken van haar man, de ex-gedetineerde Standard. Wanneer een klus gruwelijk fout gaat, moet Driver doen waar hij goed in is om Irene en haar zoontje te redden: Drive.

details Drive

6GTIMDb 7.810592354 100 minuten

recensies Drive

De Volkskrant

kijk Drive online

Pathe Thuis
Drive poster van Drive cast & crew

kijkwijzer Drive

6GT

IMDb Drive

IMDb 7.810592354

cast & crew Drive

regisseur

Nicolas Winding Refn

acteurs

Carey Mulligan, Christina Hendricks, Ryan Gosling, Ron Perlman, Albert Brooks en Oscar Isaac

scenario

en

producenten

Marc Platt Productions, Seed Productions, Bold Films en Odd Lot Entertainment

distributeur

Cinéart Nederland BV

details Drive

in première op

02-11-2011

genres

actie en drama

jaar

2011

speelduur

100 minuten

Deze week zijn er voor Drive geen voorstellingen in Amsterdam

Drive draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Drive.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Drive. Hier zie je waar en wanneer Drive in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Drive uit 2011 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Drive wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Drive draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Drive wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Drive draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Drive staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Drive wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Drive!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Drive, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Drive kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Drive verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Drive. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Drive wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Drive en de regisseur van de film Drive worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.