Draken & Deuntjes (2017)

Vijf fabelachtige en muzikale kinderfilmpjes; de Kleine Koning wil graag een eenhoorn als huisdier; een drakenjacht van twee kleine prinsessen; en Eliette woont in een land waar de koning muziek heeft verboden.

details

1IMDb 62 minuten

recensies Draken & Deuntjes

De Volkskrant
Draken & Deuntjes poster van Draken & Deuntjes cast & crew

kijkwijzer Draken & Deuntjes

1

IMDb Draken & Deuntjes

IMDb

cast & crew Draken & Deuntjes

regisseurs

Arnaud Demuynck, Rémi Durin, Anaïs Sorrentino, Madina Iskhakova en Nicolas Liguori

stemmen

Pieter Verelst, Jo Leyers, Ron Cornet, Thomas Cordie, Mieke Laureys, Anton Cogen, Ini Massez en Fonne Dewulf

distributeur

Amstelfilm

details Draken & Deuntjes

in première op

01-11-2017

genres

kinderfilm en animatie

jaar

2017

speelduur

62 minuten

Draken & Deuntjes draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Draken & Deuntjes.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Draken & Deuntjes. Hier zie je waar en wanneer Draken & Deuntjes in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Draken & Deuntjes uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Draken & Deuntjes wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Draken & Deuntjes draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Draken & Deuntjes wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Draken & Deuntjes draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Draken & Deuntjes staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Draken & Deuntjes wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Draken & Deuntjes!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Draken & Deuntjes, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Draken & Deuntjes kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Draken & Deuntjes verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Draken & Deuntjes. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Draken & Deuntjes wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Draken & Deuntjes en de regisseur van de film Draken & Deuntjes worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.