Dragged Across Concrete (2018)

Ridgeman en Lurasetti vormen een duo bij de politie; wanneer de opvliegende Ridgeman tijdens een drugsactie een verdachte hard aanpakt, blijkt dat alles op video werd opgenomen. Beide agenten worden op het matje geroepen door luitenant Calvert. Onder druk van de media wordt zowel Ridgeman als Lurasetti geschorst met inhouding van het salaris.

recensies Dragged Across Concrete

De Filmkrant
Dragged Across Concrete poster van Dragged Across Concrete

beoordelingen Dragged Across Concrete

4GT

IMDb 7.110

cast & crew Dragged Across Concrete

regisseur

S. Craig Zahler

acteurs

Mel Gibson, Vince Vaughn, Jennifer Carpenter, Don Johnson, Tory Kittles, Michael Jai White, Laurie Holden, Fred Melamed en Thomas Kretschmann

distributeur

Dutch FilmWorks

details Dragged Across Concrete

in première op

02-05-2019

genres

actie en crime

jaar

2018

speelduur

156 minuten

Deze week zijn er voor Dragged Across Concrete geen voorstellingen in Alkmaar

Dit is de biosagenda van de film Dragged Across Concrete.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Dragged Across Concrete getoond.

De je film Dragged Across Concrete wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Rotterdam, Amsterdam, Zwolle en Dordrecht

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Dragged Across Concrete draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Dragged Across Concrete staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Dragged Across Concrete!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Dragged Across Concrete, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Dragged Across Concrete verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Dragged Across Concrete

De film Dragged Across Concrete in de volgende steden in de bioscoop te zien: Rotterdam, Amsterdam, Zwolle en Dordrecht.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Dragged Across Concrete, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.