Dragged Across Concrete (2018)

Ridgeman en Lurasetti vormen een duo bij de politie; wanneer de opvliegende Ridgeman tijdens een drugsactie een verdachte hard aanpakt, blijkt dat alles op video werd opgenomen. Beide agenten worden op het matje geroepen door luitenant Calvert. Onder druk van de media wordt zowel Ridgeman als Lurasetti geschorst met inhouding van het salaris.

details

4GTIMDb 7.010 156 minuten

recensies Dragged Across Concrete

De Filmkrant

kijk Dragged Across Concrete online

Pathe Thuis
Dragged Across Concrete poster van Dragged Across Concrete cast & crew

kijkwijzer Dragged Across Concrete

4GT

IMDb Dragged Across Concrete

IMDb 7.010

cast & crew Dragged Across Concrete

regisseur

S. Craig Zahler

acteurs

Mel Gibson, Vince Vaughn, Jennifer Carpenter, Don Johnson, Tory Kittles, Michael Jai White, Laurie Holden, Fred Melamed en Thomas Kretschmann

distributeur

Dutch FilmWorks

details Dragged Across Concrete

in première op

02-05-2019

genres

actie en crime

jaar

2018

speelduur

156 minuten

Dragged Across Concrete draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Dragged Across Concrete.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Dragged Across Concrete. Hier zie je waar en wanneer Dragged Across Concrete in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Dragged Across Concrete uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Dragged Across Concrete wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Dragged Across Concrete draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Dragged Across Concrete wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Dragged Across Concrete draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Dragged Across Concrete staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Dragged Across Concrete wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Dragged Across Concrete!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Dragged Across Concrete, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Dragged Across Concrete kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Dragged Across Concrete verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Dragged Across Concrete. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Dragged Across Concrete wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Dragged Across Concrete en de regisseur van de film Dragged Across Concrete worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.