Down to Earth (2015)

Op zoek naar een nieuw perspectief en zingeving leefden Rolf Winters en Renata Heinen met hun drie kinderen vier jaar in Noord-Amerika samen met een Indianenstam. Daar ontstond het idee om de wijsheid van de stamoudsten op film vast te leggen. Het gezin trok daarop een jaar rond de wereld op zoek naar de verborgen Wisdom Keepers en leefden bij verschillende volksstammen op zes continenten.

details

IMDb 6.710 82 minuten

kijk Down to Earth online

Pathe Thuis
Down to Earth poster van Down to Earth cast & crew

IMDb Down to Earth

IMDb 6.710

cast & crew Down to Earth

regisseurs

Renata Heinen en Rolf Winters

details Down to Earth

jaar

2015

speelduur

82 minuten

Down to Earth draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Down to Earth.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Down to Earth. Hier zie je waar en wanneer Down to Earth in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Down to Earth uit 2015 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Down to Earth wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Down to Earth draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Down to Earth wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Down to Earth draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Down to Earth staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Down to Earth wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Down to Earth!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Down to Earth, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Down to Earth kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Down to Earth verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Down to Earth. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Down to Earth wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Down to Earth en de regisseur van de film Down to Earth worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.