Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Doubles vies (2018)

De zelfverzekerde en gevierde uitgever Alain ziet met lede ogen aan hoe de digitale wereld zijn geliefde vakgebied inhaalt. Hij heeft grote twijfels over het laatste manuscript van Leonard Spiegel, een van de auteurs wiens semi-autobiografische romans hij al jaren uitgeeft. De afwijzing die volgt heeft niet alleen invloed op de onderlinge verstandhouding tussen Alain en Leonard, maar ook op de relaties met de vrouwen om hen heen: de ontevreden actrice Selena, de ambitieuze Valerie en de onafhankelijke twintiger Laure.

details

2GATIMDb 6.510 108 minuten

recensies Doubles vies

De Filmkrant De Volkskrant
Doubles vies poster van Doubles vies cast & crew

kijkwijzer Doubles vies

2GAT

IMDb Doubles vies

IMDb 6.510

cast & crew Doubles vies

regisseur

Olivier Assayas

acteurs

Juliette Binoche, Guillaume Canet, Christa Théret en Vincent Macaigne

distributeur

Cinéart Nederland

details Doubles vies

in première op

14-02-2019

genres

komedie en drama

jaar

2018

speelduur

108 minuten

Doubles vies draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Doubles vies.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Doubles vies. Hier zie je waar en wanneer Doubles vies in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Doubles vies uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Doubles vies wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Doubles vies draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Doubles vies wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Doubles vies draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Doubles vies staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Doubles vies wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Doubles vies!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Doubles vies, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Doubles vies kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Doubles vies verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Doubles vies. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Doubles vies wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Doubles vies en de regisseur van de film Doubles vies worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.