Dolittle (OV) (2020)

Een medicus komt erachter dat hij kan praten met dieren.

details

2GAIMDb 5.510 101 minuten

recensies Dolittle (OV)

NRC
Dolittle (OV) poster van Dolittle (OV) cast & crew

kijkwijzer Dolittle (OV)

2GA

IMDb Dolittle (OV)

IMDb 5.510

cast & crew Dolittle (OV)

regisseur

Stephen Gaghan

stemmen

Rami Malek, Tom Holland, Octavia Spencer, Kumail Nanjiani, John Cena en Emma Thompson

distributeur

Universal Pictures International

details Dolittle (OV)

in première op

16-01-2020

genres

avontuur, komedie en familiefilm

jaar

2020

taal

Originele versie

speelduur

101 minuten

Dit is de biosagenda van de film Dolittle (OV).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Dolittle (OV).

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Dolittle (OV) uit 2020 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Dolittle (OV) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Dolittle (OV) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Utrecht, Kerkrade, Terneuzen, Den Haag, Breda, Ede, Den Bosch, Vlaardingen, Eindhoven, Rotterdam, Apeldoorn, Gorinchem, Hilversum, Hoogeveen, Arnhem en Haarlem

De film Dolittle (OV) draait in deze bioscopen: CineCity, Filmhallen, Kinepolis Jaarbeurs, Pathé Arena, Pathé Arnhem, Pathé Breda, Pathé Buitenhof, Pathé de Munt, Pathé Ede, Pathé Haarlem, Pathé Schouwburgplein, Pathé Tuschinski, Vue Apeldoorn, Vue Den Bosch, Vue Eindhoven, Vue Gorinchem, Vue Hilversum, Vue Hoogeveen, Vue Kerkrade en Vue Vlaardingen

De recensies van de film Dolittle (OV) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score van de film Dolittle (OV) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Dolittle (OV)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Dolittle (OV), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Dolittle (OV) kopen.

De filmtijden van de film Dolittle (OV) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Dolittle (OV). Ook de kijkwijzer van de film Dolittle (OV) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Dolittle (OV) en de regisseur van de film Dolittle (OV) worden ook vermeld.