Dogman (2018)

Marcello bezit een hondentrimsalon in een vervallen buitenwijk aan de Italiaanse kust. Hij is een bescheiden man, houdt van zijn werk en wordt zeer gewaardeerd door zijn buurtgenoten. De rust in de wijk wordt verstoord als Simone, een ex-bokser verslaafd aan cocaïne, vrijkomt en de buurt terroriseert. De onzekere Marcello laat zich door Simone meeslepen in een spiraal van geweld. Wanneer Marcello zich voor de zoveelste keer verraden ziet door Simone, is de maat vol en begint hij te zinnen op wraak.

details

4GHTIMDb 7.210 102 minuten

kijk Dogman online

Pathe Thuis
Dogman poster van Dogman cast & crew

kijkwijzer Dogman

4GHT

IMDb Dogman

IMDb 7.210

cast & crew Dogman

regisseur

Matteo Garrone

acteurs

Marcello Fonte, Alida Baldari Calabria, Nunzia Schiano en Edoardo Pesce

distributeur

Cinéart Nederland

details Dogman

in première op

06-09-2018

genre

drama

jaar

2018

speelduur

102 minuten

Dogman draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Dogman.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Dogman. Hier zie je waar en wanneer Dogman in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Dogman uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Dogman wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Dogman draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Dogman wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Dogman draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Dogman staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Groene Amsterdammer. Ook de IMDB score/rating van de film Dogman wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Dogman!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Dogman, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Dogman kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Dogman verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Dogman. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Dogman wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Dogman en de regisseur van de film Dogman worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.