Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Doctor Sleep (2019)

Ondanks dat hij nog steeds is getekend door het trauma dat hij heeft opgelopen als kind in Overlook (The Shining), heeft Dan Torrance iets van rust weten te vinden. Maar aan die rust komt abrupt een einde wanneer hij Abra ontmoet, een moedige tiener met haar eigen krachtige en buitengewone gave, beter bekend als het 'licht'. Wetende dat Dan over dezelfde krachten beschikt, vraagt Abra hem om hulp tegen de meedogenloze Rose the Hat en haar volgers, The True Knot.

details

4GATIMDb 7.410 151 minuten

recensies Doctor Sleep

De Volkskrant Trouw NRC

kijk Doctor Sleep online

Pathe Thuis
Doctor Sleep poster van Doctor Sleep cast & crew

kijkwijzer Doctor Sleep

4GAT

IMDb Doctor Sleep

IMDb 7.410

cast & crew Doctor Sleep

regisseur

Mike Flanagan

acteurs

Ewan McGregor, Carl Lumbly, Rebecca Ferguson, Kyliegh Curran, Zahn McClarnon, Jocelin Donahue, Emily Alyn Lind, Alex Essoe, Bruce Greenwood en Cliff Curtis

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details Doctor Sleep

in première op

07-11-2019

genre

thriller

jaar

2019

speelduur

151 minuten

Doctor Sleep draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Doctor Sleep.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Doctor Sleep. Hier zie je waar en wanneer Doctor Sleep in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Doctor Sleep uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Doctor Sleep wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Doctor Sleep draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Doctor Sleep wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Doctor Sleep draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Doctor Sleep staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Doctor Sleep wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Doctor Sleep!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Doctor Sleep, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Doctor Sleep kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Doctor Sleep verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Doctor Sleep. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Doctor Sleep wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Doctor Sleep en de regisseur van de film Doctor Sleep worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.