Django Unchained (2012)

Django is een slaaf wiens heftige verleden met zijn voormalig eigenaren ervoor zorgt dat hij oog in oog komt te staan met de Duitse premiejager Dr. King Schultz. Schultz is op jacht naar de moorddadige gebroeders Brittle en alleen Django kan hem naar de gebroeders leiden. De onorthodoxe Schultz verwerft Django met de belofte hem te bevrijden als de gebroeders Brittle gevangen zijn, dood of levend.

details

4GTIMDb 8.410 165 minuten

recensies Django Unchained

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Django Unchained online

Pathe Thuis
Django Unchained poster van Django Unchained cast & crew

kijkwijzer Django Unchained

4GT

IMDb Django Unchained

IMDb 8.410

cast & crew Django Unchained

regisseur

Quentin Tarantino

acteurs

Kerry Washington, Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson, Christoph Waltz en Jamie Foxx

scenario

producenten

Sony Pictures Entertainment en The Weinstein campany

distributeur

Sony Pictures Releasing Holland BV

details Django Unchained

in première op

16-01-2013

genres

drama en western

jaar

2012

speelduur

165 minuten

Deze week zijn er voor Django Unchained geen voorstellingen in Den Haag

Django Unchained draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Django Unchained.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Django Unchained. Hier zie je waar en wanneer Django Unchained in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Django Unchained uit 2012 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Django Unchained wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Django Unchained draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Django Unchained wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Django Unchained draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Django Unchained staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Django Unchained wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Django Unchained!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Django Unchained, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Django Unchained kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Django Unchained verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Django Unchained. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Django Unchained wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Django Unchained en de regisseur van de film Django Unchained worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.