Dirty Dancing (1987)

In de zomer van 1963 is Frances 'Baby' Houseman noodgedwongen met haar ouders op vakantie in het natuurpark Catskills. Om de saaie dagen een beetje draaglijk te maken neemt ze lessen in Merengue dansen. De vakantie lijkt minder saai te worden als ze de verveelde dansinstructeur Johnny Castle leert kennen. Van Johnny leert ze de passen van een nieuwe dans - dirty dance- en ontdekt hierdoor haar eigen krachten en talenten.

details

2GAIMDb 7.010 100 minuten
Dirty Dancing poster van Dirty Dancing cast & crew

kijkwijzer Dirty Dancing

2GA

IMDb Dirty Dancing

IMDb 7.010

cast & crew Dirty Dancing

regisseur

Emile Ardolino

acteurs

Patrick Swayze en Jennifer Grey

distributeur

Dutch FilmWorks

details Dirty Dancing

in première op

13-11-1987

genres

romantiek, drama en muziek

jaar

1987

speelduur

100 minuten

Dirty Dancing draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Dirty Dancing.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Dirty Dancing. Hier zie je waar en wanneer Dirty Dancing in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Dirty Dancing uit 1987 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Dirty Dancing wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Dirty Dancing draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Dirty Dancing wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Dirty Dancing draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Dirty Dancing staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Dirty Dancing wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Dirty Dancing!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Dirty Dancing, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Dirty Dancing kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Dirty Dancing verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Dirty Dancing. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Dirty Dancing wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Dirty Dancing en de regisseur van de film Dirty Dancing worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.