Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Dicktatorship (2019)

Documentaire; het kibbelende stel Gustav Hofer en Luca Ragazzi hebben meer dan genoeg van de fallocentrische fixatie en macho cultuur in hun land Italië. Ze maken een bonte en ironische roadtrip om antwoord te krijgen waarom hun land nog steeds zo macho gedreven is. Is dit nu cultureel bepaald of biologisch ingebakken?

details

1TIMDb 6.810 90 minuten

recensies Dicktatorship

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Dicktatorship online

Picl
Dicktatorship poster van Dicktatorship cast & crew

kijkwijzer Dicktatorship

1T

IMDb Dicktatorship

IMDb 6.810

cast & crew Dicktatorship

regisseurs

Gustav Hofer en Luca Ragazzi

acteurs

Gustav Hofer en Luca Ragazzi

distributeur

Arti Film

details Dicktatorship

in première op

29-10-2020

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

90 minuten

Dicktatorship draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Dicktatorship.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Dicktatorship. Hier zie je waar en wanneer Dicktatorship in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Dicktatorship uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Dicktatorship wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Dicktatorship draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Dicktatorship wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Dicktatorship draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Dicktatorship staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Dicktatorship wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Dicktatorship!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Dicktatorship, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Dicktatorship kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Dicktatorship verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Dicktatorship. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Dicktatorship wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Dicktatorship en de regisseur van de film Dicktatorship worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.