Tot en met 8 juni zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Desert Paradise (2020)

Documentaire; nu de nabijgelegen diamantmijn uitgeput raakt besluit diamantbedrijf NAMDEB, tevens grondlegger, een groot deel van de medewerkers te ontslaan. De harmonieuze gemeenschap vreest voor haar toekomst en besluit de handen ineen te slaan om het diamantstadje aantrekkelijk te maken voor toerisme. Desert Paradise observeert en laat de bewoners en het adembenemende landschap hun eigen verhaal vertelle

details

1 87 minuten

recensies Desert Paradise

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Desert Paradise online

Desert Paradise poster van Desert Paradise cast & crew

kijkwijzer Desert Paradise

1

cast & crew Desert Paradise

regisseur

Ike Bertels

distributeur

Cinema Delicatessen

details Desert Paradise

in première op

29-04-2021

genre

documentaire

jaar

2020

speelduur

87 minuten

Desert Paradise draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Desert Paradise.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Desert Paradise. Hier zie je waar en wanneer Desert Paradise in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Desert Paradise uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Desert Paradise wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Desert Paradise draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Desert Paradise wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Desert Paradise draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Desert Paradise staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Desert Paradise wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Desert Paradise!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Desert Paradise, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Desert Paradise kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Desert Paradise verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Desert Paradise. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Desert Paradise wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Desert Paradise en de regisseur van de film Desert Paradise worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.