Der goldene Handschuh (2019)

In de jaren zeventig maakte Fritz Honka Hamburg onveilig en vermoorde meerdere vrouwen. Dronkaards en prostituees verzamelen zich avond na avond in de buurtkroeg ‘Zum Goldenen Handschuh’. Het café lijkt een afvoerput van het Hamburgse nachtleven, maar zelfs daar kan het publiek het aanzien van Honka bijna niet verdragen. Wat zijn kroeggenoten niet weten, is dat Honka het heeft gemunt op de oudere dames in het café.

details

4GSHTIMDb 6.710 115 minuten

recensies Der goldene Handschuh

De Filmkrant De Volkskrant
Der goldene Handschuh poster van Der goldene Handschuh cast & crew

kijkwijzer Der goldene Handschuh

4GSHT

IMDb Der goldene Handschuh

IMDb 6.710

cast & crew Der goldene Handschuh

regisseur

Fatih Akin

acteurs

Jonas Dassler en Margarete Tiesel

distributeur

Cinéart Nederland

details Der goldene Handschuh

in première op

20-06-2019

genres

thriller en drama

jaar

2019

speelduur

115 minuten

Der goldene Handschuh draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Der goldene Handschuh.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Der goldene Handschuh. Hier zie je waar en wanneer Der goldene Handschuh in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Der goldene Handschuh uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Der goldene Handschuh wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Der goldene Handschuh draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Der goldene Handschuh wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Der goldene Handschuh draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Der goldene Handschuh staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Der goldene Handschuh wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Der goldene Handschuh!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Der goldene Handschuh, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Der goldene Handschuh kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Der goldene Handschuh verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Der goldene Handschuh. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Der goldene Handschuh wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Der goldene Handschuh en de regisseur van de film Der goldene Handschuh worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.