Der Fall Collini (2019)

Wanneer de jonge advocaat Caspar Leinen een spectaculaire zaak toegewezen krijgt, blijkt het slachtoffer een oude bekende van hem te zijn. Maar waarom vermoordde zijn cliënt, de zeventigjarige Fabrizio Collini, deze vooraanstaande industrieel? Terwijl Collini blijft zwijgen over zijn motieven raakt Caspar steeds dieper betrokken in de zaak en wordt hij niet alleen met zijn eigen verleden geconfronteerd, maar stuit hij ook op een van de grootste gerechtelijke schandalen uit de Duitse geschiedenis.

details

6GTIMDb 7.210 123 minuten

recensies Der Fall Collini

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Der Fall Collini online

Picl Pathe Thuis
Der Fall Collini poster van Der Fall Collini cast & crew

kijkwijzer Der Fall Collini

6GT

IMDb Der Fall Collini

IMDb 7.210

cast & crew Der Fall Collini

regisseur

Marco Kreuzpaintner

acteurs

Franco Nero, Elyas M'Barek, Alexandra Maria Lara en Stefano Cassetti

distributeur

Paradiso Entertainment Nederland

details Der Fall Collini

in première op

16-07-2020

genres

drama, thriller en crime

jaar

2019

speelduur

123 minuten

Der Fall Collini draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Der Fall Collini.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Der Fall Collini. Hier zie je waar en wanneer Der Fall Collini in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Der Fall Collini uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Der Fall Collini wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Der Fall Collini draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Der Fall Collini wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Der Fall Collini draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Der Fall Collini staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Der Fall Collini wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Der Fall Collini!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Der Fall Collini, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Der Fall Collini kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Der Fall Collini verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Der Fall Collini. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Der Fall Collini wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Der Fall Collini en de regisseur van de film Der Fall Collini worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.