Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Der Amerikanische Freund (1977)

Een gangster haalt een Duitse lijstenmaker over tot het plegen van een moord.

details

IMDb 7.410 125 minuten
Der Amerikanische Freund poster van Der Amerikanische Freund cast & crew

IMDb Der Amerikanische Freund

IMDb 7.410

cast & crew Der Amerikanische Freund

regisseur

Wim Wenders

acteurs

Dennis Hopper, Bruno Ganz, Lisa Kreuzer, Gérard Blain, Nicholas Ray, Samuel Fuller, Peter Lilienthal, Daniel Schmid, Sandy Whitelaw, Jean Eustache, Lou Castel, Andreas Dedecke, David Blue, Stefan Lennert, Rudolf Schündler, Gerty Molzen, Heinz Joachim Klein, Heinrich Marmann, Satya De La Manitou, Axel Schiessler, Adolf Hansen, Rosemarie Heinikel, Enzo Robutti en Wim Wenders

details Der Amerikanische Freund

jaar

1977

speelduur

125 minuten

Der Amerikanische Freund draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Der Amerikanische Freund.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Der Amerikanische Freund. Hier zie je waar en wanneer Der Amerikanische Freund in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Der Amerikanische Freund uit 1977 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Der Amerikanische Freund wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Der Amerikanische Freund draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Der Amerikanische Freund wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Der Amerikanische Freund draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Der Amerikanische Freund staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Der Amerikanische Freund wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Der Amerikanische Freund!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Der Amerikanische Freund, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Der Amerikanische Freund kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Der Amerikanische Freund verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Der Amerikanische Freund. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Der Amerikanische Freund wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Der Amerikanische Freund en de regisseur van de film Der Amerikanische Freund worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.