Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Den skyldige (The Guilty) (2018)

In een meldkamer van de alarmcentrale beantwoordt Asger Holm een noodoproep van een ontvoerde vrouw. Wanneer de verbinding plotseling wordt verbroken begint de zoektocht naar de vrouw en haar ontvoerder. Met zijn telefoon als enige hulpmiddel begint Asger aan een race tegen de klok om de vrouw te redden. Al snel blijkt dat het misdrijf waar hij mee te maken heeft, veel groter is dan hij eigenlijk dacht.

details

1TIMDb 7.510 85 minuten

recensies Den skyldige (The Guilty)

De Volkskrant

kijk Den skyldige (The Guilty) online

Picl Pathe Thuis
Den skyldige (The Guilty) poster van Den skyldige (The Guilty) cast & crew

kijkwijzer Den skyldige (The Guilty)

1T

IMDb Den skyldige (The Guilty)

IMDb 7.510

cast & crew Den skyldige (The Guilty)

regisseur

Gustav Möller

acteurs

Jakob Cedergren, Jessica Dinnage en Johan Olsen

distributeur

September Film Distribution

details Den skyldige (The Guilty)

in première op

09-08-2018

genre

drama

jaar

2018

speelduur

85 minuten

Den skyldige (The Guilty) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Den skyldige (The Guilty).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Den skyldige (The Guilty). Hier zie je waar en wanneer Den skyldige (The Guilty) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Den skyldige (The Guilty) uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Den skyldige (The Guilty) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Den skyldige (The Guilty) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Den skyldige (The Guilty) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Den skyldige (The Guilty) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Den skyldige (The Guilty) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Den skyldige (The Guilty) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Den skyldige (The Guilty)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Den skyldige (The Guilty), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Den skyldige (The Guilty) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Den skyldige (The Guilty) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Den skyldige (The Guilty). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Den skyldige (The Guilty) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Den skyldige (The Guilty) en de regisseur van de film Den skyldige (The Guilty) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.