Dear Comrades! (2020)

Dit is de bioscoopagenda van de film Dear Comrades!.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Dear Comrades!. Hier zie je waar en wanneer Dear Comrades! in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Dear Comrades! uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Dear Comrades! wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Dear Comrades! draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Dear Comrades! wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Dear Comrades! draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Dear Comrades! staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Dear Comrades! wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Dear Comrades!!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Dear Comrades!, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Dear Comrades! kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Dear Comrades! verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Dear Comrades!. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Dear Comrades! wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Dear Comrades! en de regisseur van de film Dear Comrades! worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.