Dear Comrades! (2020)

Trailer van Dear Comrades!https://img.youtube.com/vi/nwtRwiJehoE/0.jpg2021-09-27T03:16:37+02:00Trailer van Dear Comrades!

Liudmila is een lokale partijbestuurder in Novotsjerkassk, een stad in het zuiden van de Sovjet-Unie. Ze is een trouw communist die tijdens de Tweede Wereldoorlog vocht voor de ideologie van Stalin. Wanneer een arbeidersstaking in de plaatselijke fabriek dreigt, pleit Liudmila voor een hard optreden om het verzet de kop in te drukken. Maar de demonstratie is onvermijdelijk en ook haar opstandige dochter kiest de kant van de arbeiders. De bijeenkomst wordt door de autoriteiten hard neergeslagen. Liudmila is getuige van het bloedbad en de paniek en komt tot het gruwelijke besef dat haar dochter mogelijk is omgekomen.

details Dear Comrades!

4GATHIMDb 7.3103363 116 minuten

recensies Dear Comrades!

De Filmkrant De Volkskrant NRC
Dear Comrades! poster van Dear Comrades! cast & crew

kijkwijzer Dear Comrades!

4GATH

IMDb Dear Comrades!

IMDb 7.3103363

cast & crew Dear Comrades!

regisseur

Andrei Konchalovsky

acteurs

Yuliya Vysotskaya, Vladislav Komarov en Andrey Gusev

distributeur

Cherry Pickers Filmdistributie

details Dear Comrades!

in première op

09-09-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

116 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Dear Comrades!.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Dear Comrades!. Hier zie je waar en wanneer Dear Comrades! in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Dear Comrades! uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Dear Comrades! wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Dear Comrades! draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Dear Comrades! wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Arnhem, Rotterdam, Groningen, Eindhoven, Utrecht, Den Haag, Helmond, Apeldoorn, Maastricht, Venlo, Alkmaar, Tilburg, Deventer, Leiden, Haarlem, Nijmegen, Dordrecht, Hilversum, Gouda, Breda, Enschede, Leeuwarden, Zaandam, Middelburg, Amersfoort, Hoorn, Bussum en Heerlen

De film Dear Comrades! draait in deze bioscopen: Chassé Cinema, Cinecenter, Cinecitta, Cinema Middelburg, Cinema Oostereiland, Concordia, De Cacaofabriek, De Fabriek, De Lieve Vrouw, De Nieuwe Scene, EYE, Filmhallen, Filmhuis Alkmaar, Filmhuis Bussum, Filmhuis De Keizer, Filmhuis De Spiegel, Filmhuis Den Haag, Filmhuis Gouda, Filmschuur, Filmtheater Hilversum, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen, Gigant, Het Ketelhuis, Hoogt on Tour, Kijkhuis, Kriterion, LantarenVenster, Lumière, LUX, Natlab, Pathé Buitenhof, Pathé Tuschinski, Rialto, Slieker Film, Springhaver en The Movies

De recensies van de film Dear Comrades! staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Dear Comrades! wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Dear Comrades!!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Dear Comrades!, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Dear Comrades! kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Dear Comrades! verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Dear Comrades!. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Dear Comrades! wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Dear Comrades! en de regisseur van de film Dear Comrades! worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.