Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

De Wraak van de Ninja (2018)

Tiener Alex kan zijn leven niet uitstaan; zijn stiefvader en stiefbroer zijn bloedirritant en op school worden hij en zijn vrienden gepest door Glenn. En dan is Alex ook nog eens verliefd op de populaire Jessica. Plotseling gebeurt er iets vets: zijn Ninjapop blijkt geen gewone pop, hij leeft. Hij helpt Alex met gave ninja skills en pusht hem om met meer zelfvertrouwen die pestkop Glenn een lesje te leren en een move te maken naar Jessica.

details

2GATIMDb 7.310 80 minuten

recensies De Wraak van de Ninja

NRC

kijk De Wraak van de Ninja online

Pathe Thuis
De Wraak van de Ninja poster van De Wraak van de Ninja cast & crew

kijkwijzer De Wraak van de Ninja

2GAT

IMDb De Wraak van de Ninja

IMDb 7.310

cast & crew De Wraak van de Ninja

regisseurs

Anders Matthesen en Thorbjørn Christoffersen

stemmen

Sara Dol, Rosa Dol, Marcella de Bie en Pascal Scherpenkate

producenten

Anders Mastrup en Trine Heidegaard

distributeur

Just Film Distribution

details De Wraak van de Ninja

in première op

25-06-2020

genres

animatie en familiefilm

jaar

2018

speelduur

80 minuten

De Wraak van de Ninja draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film De Wraak van de Ninja.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Wraak van de Ninja. Hier zie je waar en wanneer De Wraak van de Ninja in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Wraak van de Ninja uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Wraak van de Ninja wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Wraak van de Ninja draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Wraak van de Ninja wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film De Wraak van de Ninja draait in deze bioscopen:

De recensies van de film De Wraak van de Ninja staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score/rating van de film De Wraak van de Ninja wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Wraak van de Ninja!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Wraak van de Ninja, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Wraak van de Ninja kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Wraak van de Ninja verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Wraak van de Ninja. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Wraak van de Ninja wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Wraak van de Ninja en de regisseur van de film De Wraak van de Ninja worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.