Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

De Schooltuin (2019)

De Schooltuin volgt de ‘cycle of life’ van het seizoen; de grond, het zaaien, groeien, oogsten, bereiden en opeten. Het succes, het enthousiasme en het commentaar van de kinderen maar ook de teleurstelling als iets mislukt of een konijntje ervandoor gaat met hun worteltjes. Niet alleen voor de mens maar ook voor de dieren is de schooltuin een aantrekkelijke plek in de stad. Van de bladluizen, bijen, vlinders, kikkers, koolmezen, ringslangen naar de vos die als het hek ’s avonds dicht gaat op pad gaat.

details

1IMDb 8.610 60 minuten

recensies De Schooltuin

De Volkskrant Trouw
De Schooltuin poster van De Schooltuin cast & crew

kijkwijzer De Schooltuin

1

IMDb De Schooltuin

IMDb 8.610

cast & crew De Schooltuin

regisseur

Mark Verkerk

distributeur

M&N Film Distribution

details De Schooltuin

in première op

08-10-2020

genres

familiefilm en natuurfilm

jaar

2019

speelduur

60 minuten

De Schooltuin draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film De Schooltuin.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Schooltuin. Hier zie je waar en wanneer De Schooltuin in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Schooltuin uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Schooltuin wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Schooltuin draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Schooltuin wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film De Schooltuin draait in deze bioscopen:

De recensies van de film De Schooltuin staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film De Schooltuin wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Schooltuin!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Schooltuin, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Schooltuin kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Schooltuin verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Schooltuin. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Schooltuin wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Schooltuin en de regisseur van de film De Schooltuin worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.