Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

De rouille et d'os (2012)

Als Ali uit nood onderdak zoekt bij zijn zus in het Zuid-Frankrijk ontmoet hij Orka dresseur Stéphanie. Hun levens hebben niets gemeen, tot het noodlot toeslaat en er een speciale relatie ontstaat. Stéphanie verliest haar beide benen en wordt Ali’s manager wanneer hij gaat deelnemen aan illegale gevechten om haar leven te redden.

details

4AGSTIMDb 7.510 120 minuten

recensies De rouille et d'os

De Filmkrant De Volkskrant

kijk De rouille et d'os online

Pathe Thuis
De rouille et d'os poster van De rouille et d'os cast & crew

kijkwijzer De rouille et d'os

4AGST

IMDb De rouille et d'os

IMDb 7.510

cast & crew De rouille et d'os

regisseur

Jacques Audiard

acteurs

Marion Cotillard, Matthias Schoenaerts en Bouli Lanners

scenario

, en

producenten

Canal+, Why Not Productions, Radio Télévision Belge Francophone (RTBF) en Lumiere

distributeur

Lumière

details De rouille et d'os

in première op

13-06-2012

genre

drama

jaar

2012

speelduur

120 minuten

De rouille et d'os draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film De rouille et d'os.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De rouille et d'os. Hier zie je waar en wanneer De rouille et d'os in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De rouille et d'os uit 2012 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De rouille et d'os wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De rouille et d'os draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De rouille et d'os wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film De rouille et d'os draait in deze bioscopen:

De recensies van de film De rouille et d'os staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film De rouille et d'os wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De rouille et d'os!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De rouille et d'os, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De rouille et d'os kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De rouille et d'os verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De rouille et d'os. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De rouille et d'os wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De rouille et d'os en de regisseur van de film De rouille et d'os worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.