De raket: gerommel in de ruimte (2016)

Pottan (8), een meisje met een grenzeloze fantasie, is onderweg naar een ponykamp maar belandt per toeval op een bijzondere vuilnisbelt. Ze ontmoet er een stel vreemde figuren, die zich met tegenzin over haar ontfermen.

details

IMDb 6.410 82 minuten
De raket: gerommel in de ruimte poster van De raket: gerommel in de ruimte cast & crew

IMDb De raket: gerommel in de ruimte

IMDb 6.410

cast & crew De raket: gerommel in de ruimte

regisseur

Petter Lennstrand

acteurs

Ida Engvoll, Eric Ericson, Mira Forsell, Gustav Funck, Sofie Gällerspång, Joel Kullberg, Petter Lennstrand, Adam Lundgren, Shebly Niavarani, Marcus Standoft en Susanne Thorson

details De raket: gerommel in de ruimte

jaar

2016

speelduur

82 minuten

De raket: gerommel in de ruimte draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film De raket: gerommel in de ruimte.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De raket: gerommel in de ruimte. Hier zie je waar en wanneer De raket: gerommel in de ruimte in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De raket: gerommel in de ruimte uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De raket: gerommel in de ruimte wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De raket: gerommel in de ruimte draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De raket: gerommel in de ruimte wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film De raket: gerommel in de ruimte draait in deze bioscopen:

De recensies van de film De raket: gerommel in de ruimte staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film De raket: gerommel in de ruimte wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De raket: gerommel in de ruimte!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De raket: gerommel in de ruimte, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De raket: gerommel in de ruimte kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De raket: gerommel in de ruimte verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De raket: gerommel in de ruimte. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De raket: gerommel in de ruimte wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De raket: gerommel in de ruimte en de regisseur van de film De raket: gerommel in de ruimte worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.