Tot en met 8 juni zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

De Piraten van Hiernaast (2019)

Het saaie kustplaatsje Zandwijk aan Zee wordt op stelten gezet door de komst van de zwaardvechtende en rum-drinkende piratenfamilie Donderbus. Terwijl de suffe buurtbewoners de waakhaai en huis-octopus maar niets vinden, sluit de elfjarige Michiel, ondanks hun verschillen, vriendschap met de stoere piratenjongen Billy. Maar hij dreigt zijn nieuwe vriend te verliezen wanneer aartsvijand Knokige Krelis plots opduikt.

details

2GAIMDb 6.210 95 minuten

recensies De Piraten van Hiernaast

De Volkskrant NRC

kijk De Piraten van Hiernaast online

Pathe Thuis
De Piraten van Hiernaast poster van De Piraten van Hiernaast cast & crew

kijkwijzer De Piraten van Hiernaast

2GA

IMDb De Piraten van Hiernaast

IMDb 6.210

cast & crew De Piraten van Hiernaast

regisseur

Pim van Hoeve

acteurs

Tygo Gernandt, Egbert-Jan Weeber, Samuel Beau Reurekas, Matti Stooker en Celeste Holsheimer

scenario

producent

Johan Nijenhuis

distributeur

Dutch FilmWorks

details De Piraten van Hiernaast

in première op

01-07-2020

genre

familiefilm

jaar

2019

speelduur

95 minuten

De Piraten van Hiernaast draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film De Piraten van Hiernaast.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Piraten van Hiernaast. Hier zie je waar en wanneer De Piraten van Hiernaast in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Piraten van Hiernaast uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Piraten van Hiernaast wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Piraten van Hiernaast draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Piraten van Hiernaast wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film De Piraten van Hiernaast draait in deze bioscopen:

De recensies van de film De Piraten van Hiernaast staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film De Piraten van Hiernaast wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Piraten van Hiernaast!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Piraten van Hiernaast, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Piraten van Hiernaast kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Piraten van Hiernaast verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Piraten van Hiernaast. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Piraten van Hiernaast wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Piraten van Hiernaast en de regisseur van de film De Piraten van Hiernaast worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.