De Patrick (2019)

Patrick woont met zijn ouders op een naturistencamping; wanneer zijn vader sterft, krijgt hij de leiding over de camping. Maar Patrick heeft andere zorgen. Hij is al een tijdje zijn favoriete hamer kwijt. De vaste bewoners willen dat Patrick iets met zijn leven doet, maar Patrick moet en zal zijn hamer terugvinden.

recensies De Patrick

De Volkskrant De Filmkrant
De Patrick poster van De Patrick

beoordelingen De Patrick

3GT

IMDb 7.210

cast & crew De Patrick

regisseur

Tim Mielants

acteurs

Kevin Janssens, Pierre Bokma, Hannah Hoekstra, Frank Vercruysse, Tine Van den Wyngaert, Ariane van Vliet, Katelijne Damen en Jemaine Clement

distributeur

Paradiso Entertainment Nederland

details De Patrick

in première op

26-09-2019

genres

drama en komedie

jaar

2019

speelduur

97 minuten

Deze week zijn er voor De Patrick geen voorstellingen in Haarlem

Dit is de biosagenda van de film De Patrick.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film De Patrick getoond.

De je film De Patrick wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Den Haag, Utrecht, Maastricht, Arnhem, Amersfoort, Dordrecht, Den Bosch, Groningen, Alkmaar, Leiden, Voorschoten, Breda en Eindhoven

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film De Patrick draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film De Patrick staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film De Patrick!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Patrick, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film De Patrick verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film De Patrick

De film De Patrick in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Den Haag, Utrecht, Maastricht, Arnhem, Amersfoort, Dordrecht, Den Bosch, Groningen, Alkmaar, Leiden, Voorschoten, Breda en Eindhoven.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Patrick, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.