De Patrick (2019)

Patrick woont met zijn ouders op een naturistencamping; wanneer zijn vader sterft, krijgt hij de leiding over de camping. Maar Patrick heeft andere zorgen. Hij is al een tijdje zijn favoriete hamer kwijt. De vaste bewoners willen dat Patrick iets met zijn leven doet, maar Patrick moet en zal zijn hamer terugvinden.

details

3GTIMDb 7.110 97 minuten

recensies De Patrick

De Volkskrant De Filmkrant

kijk De Patrick online

Picl Pathe Thuis
De Patrick poster van De Patrick cast & crew

kijkwijzer De Patrick

3GT

IMDb De Patrick

IMDb 7.110

cast & crew De Patrick

regisseur

Tim Mielants

acteurs

Kevin Janssens, Pierre Bokma, Hannah Hoekstra, Frank Vercruysse, Tine Van den Wyngaert, Ariane van Vliet, Katelijne Damen en Jemaine Clement

distributeur

Paradiso Entertainment Nederland

details De Patrick

in première op

26-09-2019

genres

drama en komedie

jaar

2019

speelduur

97 minuten

De Patrick draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film De Patrick.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Patrick. Hier zie je waar en wanneer De Patrick in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Patrick uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Patrick wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Patrick draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Patrick wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film De Patrick draait in deze bioscopen:

De recensies van de film De Patrick staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film De Patrick wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Patrick!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Patrick, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Patrick kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Patrick verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Patrick. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Patrick wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Patrick en de regisseur van de film De Patrick worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.