De Mooiste Dag (2024)

De Mooiste Dag - still

Schrijfster Jasmijn zit met een serieus writersblock nadat ze een dodelijk ongeval veroorzaakte. Het enige dat ze nog schrijft zijn talloze onbeantwoorde brieven aan Wim, de weduwnaar van het slachtoffer. Jasmijn beseft dat ze zo niet verder kan met haar leven en neemt een vrij radicaal besluit. Zonder iemand iets te zeggen, pakt ze haar koffers en vertrekt naar Marokko waar Wim een hotel runt. Terwijl haar zus en haar uitgever proberen uit te zoeken waar ze is, sluiten Jasmijn en Wim onder de Marokkaanse zon een onverwachte vriendschap. Alleen moet Jasmijn nog wel het juiste moment vinden om te vertellen wie ze daadwerkelijk is.

De film 'De Mooiste Dag' is in de bioscoop te zien in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Tilburg, Breda, Nijmegen, Arnhem, Rotterdam, Den Bosch, Haarlem en 74 andere steden. Ga naar tijden & tickets voor de volledige bioscoopagenda van deze film of bekijk eerst de trailer van deze film.

details De Mooiste Dag

3AT
IMDb 5.61025
92 minuten

recensies De Mooiste Dag

NRC
De Mooiste Dag - poster poster van De Mooiste Dag

kijkwijzer De Mooiste Dag

3AT

IMDb De Mooiste Dag

IMDb 5.61025

cast & crew De Mooiste Dag

regisseur

Appie Boudellah

acteurs

Katja Schuurman, Hajo Bruins, Isa Hoes, Edwin Jonker, Frank Lammers, Thomas van der Vlugt, Soumaya Ahouaoui, Anouk Maas, Hassan Slaby en Daphne Deckers

details De Mooiste Dag

in première op

13-06-2024

genres

drama en romantiek

jaar

2024

speelduur

92 minuten