De Liefhebbers (2019)

De onderlinge relaties van vier volwassen kinderen van de familie Liefhebber komen op scherp te staan als blijkt dat hun vader zijn ziekte heeft verzwegen. Om nader tot elkaar te komen zullen ze de confrontatie met elkaar én zichzelf moeten aangaan, want zelfs onvoorwaardelijke familiebanden hebben hun grenzen.

details

4THIMDb 6.710 96 minuten

recensies De Liefhebbers

De Filmkrant De Volkskrant Trouw

kijk De Liefhebbers online

Picl Pathe Thuis
De Liefhebbers poster van De Liefhebbers cast & crew

kijkwijzer De Liefhebbers

4TH

IMDb De Liefhebbers

IMDb 6.710

cast & crew De Liefhebbers

regisseur

Anna van der Heide

acteurs

Jeroen Krabbé, Hadewych Minis, Theo Maassen, Beppie Melissen, Sanne Samina Hanssen, Rebecca de Nooijer, Jelka van Houten, Guy Clemens, Linde van der Storm, Aiko Beemsterboer en Bas Keizer

distributeur

September Film Distribution

details De Liefhebbers

in première op

24-10-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

96 minuten

De Liefhebbers draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film De Liefhebbers.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Liefhebbers. Hier zie je waar en wanneer De Liefhebbers in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Liefhebbers uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Liefhebbers wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Liefhebbers draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Liefhebbers wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film De Liefhebbers draait in deze bioscopen:

De recensies van de film De Liefhebbers staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film De Liefhebbers wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Liefhebbers!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Liefhebbers, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Liefhebbers kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Liefhebbers verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Liefhebbers. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Liefhebbers wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Liefhebbers en de regisseur van de film De Liefhebbers worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.