De LEGO Batman Film (NL) (2016)

Grote veranderingen liggen op de loer voor Gotham City. Als Batman de stad wil redden uit de handen van De Joker en zijn sluwe plannen, moet hij zijn waakzame rol laten vallen. Batman probeert dit keer samen te werken met anderen.

details

2GIMDb 7.310 100 minuten

recensies De LEGO Batman Film (NL)

De Volkskrant

kijk De LEGO Batman Film (NL) online

Pathe Thuis
De LEGO Batman Film (NL) poster van De LEGO Batman Film (NL) cast & crew

kijkwijzer De LEGO Batman Film (NL)

2G

IMDb De LEGO Batman Film (NL)

IMDb 7.310

cast & crew De LEGO Batman Film (NL)

regisseur

Chris McKay

stemmen

Gerard Ekdom, Katja Schuurman, Dennis Weening en Buddy Vedder

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details De LEGO Batman Film (NL)

in première op

08-02-2017

genres

animatie, familiefilm, actie en avontuur

jaar

2016

taal

Nederlandse versie

speelduur

100 minuten

De LEGO Batman Film (NL) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film De LEGO Batman Film (NL).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De LEGO Batman Film (NL). Hier zie je waar en wanneer De LEGO Batman Film (NL) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De LEGO Batman Film (NL) uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De LEGO Batman Film (NL) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De LEGO Batman Film (NL) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De LEGO Batman Film (NL) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film De LEGO Batman Film (NL) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film De LEGO Batman Film (NL) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film De LEGO Batman Film (NL) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De LEGO Batman Film (NL)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De LEGO Batman Film (NL), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De LEGO Batman Film (NL) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De LEGO Batman Film (NL) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De LEGO Batman Film (NL). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De LEGO Batman Film (NL) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De LEGO Batman Film (NL) en de regisseur van de film De LEGO Batman Film (NL) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.